Torsdag!

Tja!

Nu har chefen för hotellet återigen, för våran skull (vi verkar vara de enda som har problem.. eller så vågar ingen annan säga något), startat om modemet, så nu funkar internet prima igen!

På jobbet idag hade vi fullt upp och tiden gick väldigt snabbt då vi hade saker att göra konstant. Chefen berättade för oss att hon anordnat en "Junkfood"-day åt oss imorron. Vilket innebär att man ska äta alla mojliga sorters amerikansk skräpmat och alla på jobbet ska medverka på denna lunch.

Efter jobbet åkte vi hem och tog det lite lungt samt fixade oss och efter ett par timmar åkte vi till 2nd Street (Shopping/Restraurang gatan). Där kollade vi i några små affärer och konstaterade att julpyntningen bara blir värre och värre för var dag som går även om det bara är mitten av November. 


I lobbyn på hotellet har de nu satt upp en gran, pyntning är på väg!

 
I väntan på bussen i skymningen! 


På 2nd Street hade de börjat sätta upp julbelysning, riktigt mysigt!

Vi hittade komiskt nog en godisaffär med mängder av lösgodis, vi har nämligen fått höra att sådant inte finns i USA, och vi var så klart tvungna att testa! Till vår förskräckelse fanns där även stekta insekter, så som gräshoppor, med smak. Vi trodde först att de var fejk. Men efter att ha kollat efter på paketet och även frågat han som jobbade där fick vi bekräftat att det var riktiga kryp och att dom var väldigt populära bland ungdomar. Dessa fanns även i olika smaker så som Sourcreme & Onion, Bacon & Cheese och Salt and Vinegar. Hur sjukt är inte detta? Inte undra på att dom klarar Fear Factor. 

 
Inne i godisaffären, Gräshoppor till höger!


De sålde även julpynt i godisaffären.. här som glasögon!

Till sist åt vi på en italiensk restaurang där vi åt världens godaste pizza (den hade blivit framröstad som Los Angeles bästa pizza förra året och det stämde verkligen)! 


Mums! Haha, fast vi orkade verkligen inte hela..

Vi har kommit på ytterliggare två saker som skiljer sig ifrån hur vi är vana vid att ha det hemma i Sverige. På restaurangen fick vi, som även på alla andra restauranger här, fri påfyllning av dricka och det kostar inget extra! Den andra saken är att de erbjuder en att "packa" med sig maten som blir över efter att man ätit klart. Lite kul tyckte vi. 


De packade ner resterna till oss!

Nu ligger vi våra sköna sängar och kollar på film (det går verkligen alltid någon sjukt bra film på tv här!) och vi ska snart sova! 

Ha det så bra! 

Puss och Kram

Ena och Emilia


Kommentarer
Postat av: Anna

Grattis på namnsdagen Emilia! USA verkar vara stort vad det gäller det mesta. Ni testade väl inte gräshopporna?

Hela familjen hälsar

Många kramar från Anna

2008-11-14 @ 23:29:50
Postat av: Kajsasitna

doggy-bag borde införas i Sverige på momangen!!

2008-11-20 @ 22:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0