Lördag!

Såå, nu har vi vaknat efter en rätt kort sömn - men vad gör man inte för stranden?

Iaf, igår började vi vår dag på stranden. När vi var på väg till stranden såg vi att de hade frukt och grönsaksmarknad utanför vårt hotell, så vi köpte med oss lite färska jordgubbar till stranden. Huur gott som helst!


Marknaden

När vi kom till stranden var det rätt blåsigt och vi kunde inte ligga i sanden. Inte för att det var kall vind eller så utan bara för att det blåste för mycket sand i huvudet på oss. Detta ledde iaf till att vi tog plats på gräset istället där vi slapp all sand. När vi låg där i gräset och njöt av värmen såg vi att det började samlas "moln" runt omkring oss. De la sig som ett lager över bergen som vi ser från stranden och vi tyckte att de såg lite mysko ut, inte alls som vanliga moln. 

Molnen täckte iaf inte solen för oss så vi låg kvar ett tag till. Efter ett tag blev vi hungriga och vi kom fram till att vi var sugna på pasta då vi hittills inte hade ätit det på resan. Vi var även sugna på vitlök. Därför gick vi till närmaste take-away restaurang och beställde varsin portion vitlöksspaghetti, till detta fick man även vitlöksbröd och sallad med parmesanost. Vi gick upp till rummet, satte oss i våra sängar och började äta. Shit så gott det var. Haha vi hade verkligen ett moment när vi satt där - ingen sa ngt, vi var båda så inne i vår mat.

När vi tittade ut hade solen gått in i "molnen" och det såg fortfarande mysko ut. Vi vet fortfarande inte vad det berodde på men vi började fundera på att det kan ha med bränderna som är igång här i närheten att göra. För er som inte redan vet så brinner det jättemycket (pga av värmen) i områden typ 10 mil ifrån oss. Det kommer troligtvis inte att komma enda till oss men det finns risk för att elledningar kommer att påverkas så att L.A blir utan el i värsta fall.

 
Röken?

 
Mat på sängen!

När vi var klara med maten chillade vi ett tag - Ena somnade och Emilia satte sig lite vid datorn. Vi visste inte riktigt vad vi skulle hitta på på kvällen än så därför tog vi en liten paus (A). Efter ett tag fick Emilia nog så hon planerade en liten attack för att väcka Ena. Hon tog sats, hoppade på den sovande Ena och skrek att det nu var dags att ta tag i kvällen. väckningsattacken fungerade och vi började klä på oss inför kvällen.

Kvällen började med att vi satte oss på en restaurang och åt räkor. Vi är båda "räkfan" och därför passade det väldigt bra att vi åt tigerräkor i någon god sås! När vi satt och åt planerade vi hur vi skulle spendera resten av vår kväll och vi bestämde att vi skulle börja med att gå på bio, vi ville se hur biosalongen såg ut i Long Beach.


Maat igen!

Därför gick vi och köpte biljetter till "Role Models", en ny film som vi sett på reklam flera dagar. Eftersom att filmen inte började förrän 1 timme efter vi köpt biljetterna satte vi oss på Starbucks så länge och snackade massa skit.

 

Filmen var asrolig och vi skrattade konstant.

Efter bion var vi sugna på att gå ut och vi hittade bra musik på ett gatuhörn.

Nu har vi en ny dag framför oss, vi hörs igen!

Emilia och Ena


Trött mongobild...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0