Äntligen framme!

Glada "icke-Sterling"-resenärer checkade in på Kastrup tidigt på onsdag morgon. Vi var där i god tid och vi hann äta en härlig frukost på flygplatsen. Dock när vi väl kom till gaten fick vi reda på att det var tjock dimma i Amsterdam, vilket skulle innebära ca. en timmes försening på vårt flyg.. Som i sin tur skulle leda till att vi inte skulle hinna med flyget va idare därifrån till LA.

Vi har skaffat oss varsin bok där vi skriver ner allt som händer - tankar och upplevelser. Kul att ha sen när vi kommer hem..

Efter lite stress och panik, fick vi reda på att dimman hade lättat och planet lämnade Kastrup endast med några minuters försening. På planet kom vi även på att holländska troligtvis är det fulaste språket i världen.. bara så att ni vet! Väl framme i Amsterdam  fick vi gå och plåstra om Enas knä som av en mycket mystisk anledning är skadat sen några dagar tillbaka..

Flyget som vi sedan åkte vidare med visade sig vara ENORMT (två våningar dessutom).. Planet var uppbyggt 3-4-3 där vi satt och naturligtvis lyckades vi få platserna mitt i mitten. Detta skapade en viss klaustrofobi hos oss båda med jämna mellanrum, speciellt när båda personerna på sidorna om oss sov.. man väcker inte någon för att kunna sträcka på benen? 


Flyget vi åkte med från Amsterdam till LA.

En av personerna bredvid oss visade sig vara den första kändisen på denna trip. Hon var norsk och är sen 8 år tillbaka programledare på MTV. För tillfället spelar hon in i LA. Vi hade iaf tur som hamnade bredvid henne eftersom att hon var väldigt trevlig och hjälpsam när vi skulle fylla i alla papperna som krävdes för att få komma in i USA. Vi hade inte klarat det utan hennes hjälp!

När vi landade möttes vi av knarkhundar och ivriga poliser som ville ha reda på vårt syfte med resan. Vem känner ni här? Hur väl? Var ska ni bo? Vad ska ni göra? osv...

Från flygplatsen tog vi en "Shuffle" till Long Beach, och på denna träffade vi en skön (välutbildad) snubbe. Vi diskuterade bl.a. det kommande valet, Barack Obamas härkomst, the Declaration of Independece 1776, sosv.. Han gav oss även en massa bra tips på saker att göra och utöver det var han ett OC-fan samt en äkta Britney Spears lover. Innan vi blev avsläppta på vårt hotell så släpptes han av hemma hos sin fru och sina två barn.

Nu sitter vi på hotellrummet.. det är hur fint som helst, vi kommer verkligen att trivas här! Imorron ska vi ha vårt första möte (med St. Marys Hospital) och vi ska dels få en rundvandring, dels få reda på hur vi ska kunna hjälpa dom under våra veckor här!

 
Hotellrummet, klicka på bilderna för att få dem större!

Vi hörs snart igen!



Ena och Emilia


Ps. Här är varmt. Vi åkte i taxin med nerrullade rutor och linne på oss. Imorron får vi förhoppningsvis mer utav detta.
Ps2. På grund av tidsskillnaden har vi just i denna stund faktiskt dygnat. Klockan är visserligen endast 9 på kvällen här.. men hos er är den 5 på morronen.


Kommentarer
Postat av: C

alltsååå! ni två där borta, blir endast avundsjuk!! hihi, kommer läsa er blogg mer än mina läxor :) ha en underbar tid söta ni! <3 Om ni stöter på becks eller möjligtvis depp, så snälla - ge de mitt nummer.. hoho puss /cicci

2008-10-30 @ 09:47:31
URL: http://ciccela.blogspot.com
Postat av: Sebbe

Ledsana Sterling-resenärer fick betala 9000 för att komma hem fårn london :(

2008-10-31 @ 15:18:32
Postat av: Backstrom

Valkomna till USA (hehe). Emilia du far ge mig tips om vad jag ska besoka pa vastkusten nar jag aker dit i slutet av mitt ar. :)

2008-11-04 @ 03:02:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0