Söndagskväll.

Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss på matchen, vi förlorade med 4-3. Tyvärr var vi lite sega i starten och när vi väl kom in i matchen så var det för sent... Men det är sånt som händer, bara att ta nya tag!
 
Efter matchen åkte jag en snabbis till Hemtex med mamma där det blev inhandlat massa fint! Bland annat två nya soffkuddar och en supermysig filt till lägenheten! Tack mamma!
 
Kvällen har spenderats med storstädning av hela lägenheten - äntligen är här fint och hemtrevligt igen! Och så lagade Sebbe en god middag till oss! Härligt med söndag.
 
Nu väntar snart sängen och i morgon är det full rulle hela dagen! Först skola 8-17 med ett möte instucket mitt på dagen, sedan ska vi ha möte med projektet från 17 och framåt och direkt efter det väntar brottningsträning! Är väl hemma vid ca 22.00 och lär vara helt slut... Men det blir nog en bra dag ändå!
 
Godnatt.
 
En av de nya kuddarna! Den bakre får vara kvar sedan tidigare.
 

Synd att man inte kan överföra mjukhet via internet. Äääälskar den nya filten iaf. Den är supermysig!! Här kan man nästan se hur fluffig och gosig den är!
 

Nyduschad under den nya filten.. MYS DELUXE.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0